Wednesday, April 21, 2010

Cuti2 KL - Legend Hotel

March aritu Pok Kiman, CIk Dah ngan 3 beradik tu mai KL. Datang jenguk Aki. Kebetulan mokwe kat Legend masa tu. Depa ngan Anis dan Fahim meh ler main pool.. (Psst mokwe cilok gambo dari facebook Cik Dah).

..sampai2 jer rumah Fahim, Imran ajak main..

Ni Amir..sebelum..

Control hensem dak ni..Pak Arab kat pool tu suka kat dia..dia wat dok tau jer bile orang tu dukung dia..

..bukan main lagi happy nyer..!

Aksi Fahim..mentang2 ler pool tak penuh. Masa ni hari kerja, so orang tak der sangat kat pool. Depa2 jer..

Turn KakB lak..tu Imran control hensem lagi..padahal dah sejuk dah tu..

Ni..Amir selepas..hehehe